diumenge, 6 de gener del 2013

Regals personalitzats

Salut i molt bon any nou a tothom!!

Disculpeu els dies de silenci, però entre àpat i àpat ha costat trobar estones per escriure (vé més de gust seure al sofà i intentar païr). Tot i així, no us penséssiu pas que no hem treballat aquests dies, sinó més aviat el contrari. Estem treballant en alguns projectes de manera paral·lela, i en concret en un, que serà dels grossos i espectaculars. De moment no us en dic res més, ja anirà arribant.

D'altra banda sóc conscient que us dec el final de les obres de la façana. Hem tingut alguns problemes tècnics a l'hora d'acabar de pintar. Amb aquestes temperatures i tenint en compte que a la part de sota de la façana pràcticament no li toca el sol, quan vem intentar acabar de pintar la façana la pintura es va congelar. Així doncs hem decidit aplaçar-ho fins a la primavera.

De moment, us deixo amb una prova que he volgut fer aquest any per als regals de Reis. Una mica fent previsió que, el proper any, l'Annika i l'Olivia (les filles de la Grid i les meves nebodes, que d'aquí 20 dies ja fan un any!!), ja ens coneixeran una miqueta més, i podran repartir elles els regals a cadascú.
Així doncs he volgut posar una foto del destinatari del regal. A casa la idea ha tingut força èxit. Què us sembla?


He utilitzat fotos que ja tenia, i a partir d'una aplicació de l'iphone que es diu "My Sketch" els hi he donat un toc una mica diferent.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada