dilluns, 19 de novembre del 2012

Tot va agafant forma...

Confesso que se m'acumulen les imatges... aquestes són de la setmana passada!! Aquest és l'aspecte de la façana Nord-Est. Només falta col·locar la xapa a la cantonada, però cal esperar a que la façana Est estigui totalment acabada.




I aquí teniu la façana Est. Aquí hi posem un sistema SATE, és a dir: Sistema d'Aïllament Tèrmic Exterior.
El sistema és el mateix que a les façanes laterals, però en aquest cas canvia l'acabat. Aquí ens interessa que l'aspecte de la façana sigui idèntic a l'aspecte que ja tenia abans. Bé, de fet no, cal que sigui millor perquè la façana estava força bruta i en algunes zones calia retocar l'arrebossat.




Així doncs, tota la façana queda recoberta per les plaques d'XPS de 10 cm. Disculpeu la següent foto... aquesta és meva... des del jardí i entre els arbres, no és massa fàcil fer una foto decent...




Sort en tinc que l'August en fa fotos des de la bastida!! Què us sembla?




Per sobre de les plaques s'hi col·loca la malla de protecció, el morter enduridor, i finalment hi posaran una capa d'acabat, ja del color que hem escollit. Per cert, hem escollit el blanc, que fa net, i tenint les finestres verdes, no calia passar-se no?




 Potser us heu fixat en les caixes de persiana... si, si, nosaltres també les hem vist... en el cas de la finestra de l'habitació, com que no surt massa, quedarà enrasada amb la façana. Inclús hi hem afegit una placa d'aïllament de 2 cm per a què quedi totalment enrasada. No es nota res oi??


Pel què fa a la finestra del menjador, aquí la caixa de la persiana surt més que les plaques d'aïllament. Una llàstima, però no podem fer-hi gran cosa, així que continuarà sobresortint... per sort tot serà del mateix color i confiem que quedi bé.




Pel què fa a l'aïllament de les caixes de persiana, les aïllarem per dins amb un aïllament reflexiu d'altíssimes prestacions de la casa ACTIS. Això ja us ho ensenyaré en un altre post! :)



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada